Postări populare

06.04.2012

4 PASI spre SUCCESUL PERSONAL

Patru pasi spre succesul personal  

Multe dintre persoanele pe care le cunosc atribuie succesul personal, succesului in viata profesionala. Dar, oare, ce se intampla cu viata privata ? Este o intrebare pe care cei mai multi oameni refuza sa si-o puna...O problema reala, care nu este luata in considerare, nu este neaparat legata de cum sa obtii ceea ce-ti doresti, ci mai ales, sa continui sa doresti ceea ce ai!


Masura succesului personal (care include si succesul profesional), NU este data de ceea ce esti (din punct de vedere social si profesional), cat ai(din punct de vedere financiar) sau ce ai realizat !
Dupa parerea mea, succesul personal se masoara prin CAT de bine TE SIMTI cu ceea ce esti, ceea ce ai facut si ceea ce ai ...Inseamna, de asemenea, sa ai incredere ca POTI sa OBTII ce iti doresti si sa FII MOTIVAT sa faci ceea ce este necesar pentru acest lucru.


Cateva mici schimbari mici, dar semnificative, in felul in care gandim, pot sa netezeasca drumul spre un succes mai mare !

Primul pas : STABILESTE-TI  INTENTIA ! - Sa realizezi unde te afli in acest moment si sa stabilesti, cu claritate, unde si cum poti sa ajungi, realizand un echilibru intre succesul exterior si cel interior;

Al doilea pas: OBTINE CE-TI TREBUIE ! - Sa inveti cum sa obtii ceea ce-ti trebuie, cu adevarat. Este important, pentru a te cunoaste,  sa fii sincer cu tine insuti (inasti), identificandu-ti nevoile afective reale (vezi articolul " Vitaminele iubirii");

Al treilea pas : OBTINE CEEA CE-TI DORESTI ! - Stabileste importanta dorintelor puternice, a credintelor ferme si a sentimentelor pe care le traiesti ; invata sa-ti sporesti puterea dorintelor, prin recunoasterea si transformarea sentimentelor si a emotiilor negative ;


Al patrulea pas : INLATURA PIEDICILE DIN CALEA SUCCESULUI ! - Constientizeaza cele 12 piedici obisnuite care te pot tine in loc : reprosul, depresia, nelinistea,indiferenta, pedeapsa, nehotatrarea, amanarea, perfectionismul, ranchiuna, autocompatimirea, zapaceala (confuzia) si vinovatia.


Dar, mai ales, NU uitati ca diferenta dintre cei ce reusesc in viata si cei ce dau gres, este data de capacitatea fiecaruia, de a se ridica din nou, dupa o cadere !


Succesul personal este sa ramai in contact cu pacea ta interioara, cu bucuria, dragostea si increderea !Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu